Пропустити навігацію

Зустріч з трудовим колективом: доступність та зрозумілість інформації, повнота надання роз’яснень

З метою інф22.02 - Зустріч з трудовим колективом: доступність та зрозумілість інформації, повнота надання роз’ясненьормування працюючих громадян щодо функціонування системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, її особливостей, новацій, пенсійниками Новоукраївнщини організовуються зустрічі в трудових колективах. Наразі такий захід відбувся з працівниками Новоукраїнського відділення АТ КБ «Приватбанк».

У ході зустрічі йшлося про основи пенсійного законодавства, обрахування страхового стажу та його вплив на розмір пенсії, про умови добровільної участі в системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, ін.

Також було наголошено на використанні функціональних можливостей вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України, що дозволяють забезпечити оперативний контроль за станом формування та подання страхувальниками щомісячної звітності про застрахованих осіб, актуальністю та достовірністю даних, накопичених в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Охочі отримали індивідуальні консультації та роз’яснення.

Крім цього, була проведена зустріч з керуючою установи, у ході якої йшлося про забезпечення безперебійних виплат пенсій, залучення одержувачів пенсій до отримання пенсійних виплат через установу АТ КБ «Приватбанк» та поширення інформації пенсійної тематики засобами банку (трансляція відеороликів).

background Layer 1