Пропустити навігацію

На занятті у Школі майбутнього пенсіонера знам’янські податківці знайомилися з вебпорталом ПФУ

З метою попередження звернень громадян, поліпшення якості їх обслуговування, забезпечення вільного доступу до об’єктивної і актуальної інформації Ольгою Корж, керівником сервісного центру № 6, проведено заняття у Школі майбутнього пенсіонера. Учасниками заняття стали працівники Центру обслуговування платників Знам’янської ДПІ Олександрійського управління ГУ ДФС у Кіровоградській області.

Слухачів поінформували про умови виходу на пенсію за віком у 2021 році та порядок її обчислення, зупинилися на законодавчих змінах, що відбулися в пенсійній системі у 2021 році.

Також присутнім було повідомлено про функціонування вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України, окреслено його можливості та детально ознайомлено з онлайн-сервісами: безкоштовним смс-інформуванням застрахованих осіб та пенсіонерів, можливістю отримання довідок з QR-кодом, автоматичного призначення пенсії, обрахунку розміру майбутньої пенсії завдяки пенсійному калькулятору. Охочим надана допомога при реєстрації на даному сучасному і зручному сервісі.

На численні запитання присутніх були надані кваліфіковані відповіді.

w1226208 1024x768 - На занятті у Школі майбутнього пенсіонера знам’янські податківці знайомилися з вебпорталом ПФУ

background Layer 1