Пропустити навігацію

«Круглий стіл»: підведення результатів, окреслення перспектив

2 1 1024x474 - «Круглий стіл»: підведення результатів, окреслення перспективПредставники  головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області Інна Максименко, заступник начальника головного управління, та Світлана Риндіна, начальник управління обслуговування громадян, у форматі засідання «круглого столу» зустрілися з Олександром Недолужком, головою Злинської сільської об’єднаної територіальної громади Новоукраїнського району (колишнього Маловисківського району), та Сергієм Жанталаєм, заступником сільського голови.

У ході заходу йшлося про хід виконання Меморандуму про співпрацю Злинської сільської ради та відділу обслуговування громадян № 8 (сервісного центру), укладеного у вересні 2019 року. Також обговорили питання подальшої взаємодії у напрямку забезпечення спектру та підвищення доступності пенсійних послуг,  наближення їх до користувачів, зокрема у Злинській сільській раді кожного місяця третього четверга з 10:00 до 12:00 год. фахівцем головного управління здійснюється прийом громадян.

Крім цього, Інна Максименко окреслила проблемні питання, що потребують спільного комплексного вирішення, – це заборгованість зі сплати єдиного соціального внеску та легалізація зайнятості.

 Як результат – визначені шляхи подальшої співпраці та намічені спільні заходи.

 1 1 1024x474 - «Круглий стіл»: підведення результатів, окреслення перспектив

background Layer 1