Пропустити навігацію

Електронні сервіси Пенсійного фонду України – новий рівень надання пенсійних послуг

w1211408 1024x461 - Електронні сервіси Пенсійного фонду України – новий рівень надання пенсійних послугЗ метою реалізації Плану проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи у головному управлінні Пенсійного фонду України в Кіровоградській області на 2021 рік пенсійниками Знам’янщини організовуються заходи, направлені на поширення серед широкого загалу об’єктивної інформації про основні напрями діяльності головного управління, пенсійні послуги, роз’яснення норм чинного законодавства тощо.

Так, фахівцями сервісного центру № 6 для трудового колективу ТДВ «Пуансон» (м. Знам’янка) проведено інформаційний семінар.

Слухачів поінформували про зміни у пенсійному законодавстві, що відбулися у 2021 році; цифрові нововведення Пенсійного фонду України; переваги легального працевлаштування та наслідки тіньової зайнятості, ін.

Упродовж заходу транслювалися відеоролики соціальної направленості, що демонструють доступність та зручність онлайн сервісів Пенсійного фонду України та поширені брошури відповідної тематики. Надавалися індивідуальні консультації, роз’яснення.

background Layer 1