Пропустити навігацію

Пенсійні послуги жителі Попельнастого можуть отримати у сільській раді

123 1024x673 - Пенсійні послуги жителі Попельнастого можуть отримати у сільській радіКожну другу середу місяця з 09.00 до 12.00 години фахівці відділу обслуговування громадян № 4 (сервісного центру) управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області проводять прийом громадян на віддаленому робочому місці – у Попельнастівській селищній раді.

Тепер мешканцям Попельнастівської ОТГ комунікувати з пенсійниками просто та зручно – не треба витрачати час та кошти на проїзд до сервісного центру, а варто у чітко визначений день та час для отримання пенсійної послуги звернутися на прийом до фахівців головного управління, що проводиться за адресою: с. Попельнасте, вул. Соборна, буд. 3.

У березні під час прийому на віддаленому робочому місці послуги отримали 12 осіб: мешканці селища консультувалися щодо призначення та перерахунку пенсії, отримали переліки документів для оформлення вищезгаданих послуг, отримали роз’яснення щодо проведення індексації пенсій з 1 березня 2021 року.

(#УВАГА!# Кожної другої середи з 09.00 до 12.00 у сільській раді за адресою: с. Попельнасте, вул. Соборна, 3 ви можете отримати повний спектр пенсійних послуг).

background Layer 1