Пропустити навігацію

Відкритий діалог зі знам’янчанами під час зустрічі за місцем проживання

Безпосереднє спілкування з населенням за місцем проживання завжди є жвавим та результативним, адже передбачає «живий» діалог з людиною, надання інформації з пенсійних питань оперативно та якісно. Так, минулого тижня провідний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 6 (сервісного w1212208 576x1024 - Відкритий діалог зі знам’янчанами під час зустрічі за місцем проживанняцентру) Ольга Готовська провела зустріч за місцем проживання з мешканцями вулиці Глібка у Знам’янці.

Фахівець сервісного центру висвітлила питання пенсійного забезпечення громадян з урахуванням останніх змін, наголосила на індивідуальному розмірі підвищення в результаті перерахунки пенсій з 01.03.2021, повідомила про зміну вимог до наявного страхового стажу при виході на пенсію у 2021 році. Також поінформувала про переваги користування сервісами вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України: можливість оформлення запиту на отримання смс-інформування як для застрахованих осіб, так і для пенсіонерів, подання замовлення на виготовлення електронного пенсійного посвідчення.

На всі отримані від учасників зустрічі запитання були надані вичерпні відповіді. По закінченні заходу знам’янчанам надали інформаційні брошури з інформацією про пенсійні новації.

background Layer 1