Пропустити навігацію

Газета: ефективна комунікація та плідна взаємодія

IMG 20210316 135601 768x1024 - Газета: ефективна комунікація та плідна взаємодіяНа більшості територій адміністративно-територіальних одиниць області місцева преса залишається єдиним, а отже, найбільш ефективним інформаційним засобом зв’язку та комунікації між головним управлінням Пенсійного фонду України в Кіровоградській області й громадськістю.

З представниками місцевої преси пенсійників Гайворонщини пов’язують давні ділові стосунки – тривалий час редакція газети «Гайворонські вісті» є надійним соціальним партнером головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області. На шпальтах уподобаного гайворончанами друкованого видання розміщуються інформаційні матеріали, повідомлення, інтерв’ю, роз’яснення, коментарі пенсійної тематики.

      Дане партнерство є взаємовигідним: пенсійники, з одного боку, супроводжують редакцію як роботодавця-страхувальника, а з іншого – проводять заходи для працівників-застрахованих осіб. Так, днями для трудового колективу газети «Гайворонські вісті» пенсійниками сервісного центру № 11 проведений інформаційний семінар, у ході якого висвітлювалися питання щодо пенсійного забезпечення та використання онлайн-сервісів вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України. Зокрема присутніх поінформували про новий сервіс Пенсійного фонду України «Пенсійний калькулятор», надання скан-копій трудової книжки через відомчий веб-портал та автоматичне призначення пенсій. Також наголосили, що зареєструвавшись на вебпорталі через особистий кабінет можна отримати доступ до своїх персональних даних з Реєстру застрахованих осіб, перевірити суми нарахованої зарплати, сплачених внесків та тривалість страхового стажу, а також стало можливим дистанційно, за допомогою кваліфікованого електронного підпису, подати документи для автоматичного призначення пенсії.

На завершення надавалися індивідуальні консультації, роз’яснення щодо умов та надання переліку необхідних документів для призначення пенсії за віком, по інвалідності.

Учасники отримали листівки та буклети пенсійної тематики.

background Layer 1