Пропустити навігацію

Влучний вибір тематики та форми проведення – запорука результативності заходу

1615884121782 472x1024 - Влучний вибір тематики та форми проведення – запорука результативності заходуОдне з головних завдань пенсійників у напрямку здійснення інформаційно-роз’яснювальної роботи – забезпечення поінформованості громадськості щодо діяльності Пенсійного фонду та послуг, що надаються. Тож, у рамках реалізації вищезазначеного, для працівників комунального підприємства «Благоустрій», що у Компаніївці, фахівцем сервісного центру № 3 проведено інформаційний захід у форматі зустрічі з трудовим колективом.

У ході заходу наголошувалося на тому, що не залежно від того, скільки років людині, кожен має замислюватися щодо свого пенсійного майбутнього. Це пов’язано з тим, що відповідно до чинного законодавства вимоги до страхового стажу, необхідного для призначення пенсії, щороку зростають та лишаються головними умовами для призначення пенсії за віком. Так, із 2028 року необхідно буде мати 35 років страхового стажу для виходу на пенсію у 60 років.

Також комунальникам презентували можливості вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України, що дозволяють зручно та оперативно взаємодіяти з органами ПФУ, дистанційно отримувати послуги без особистого звернення до установи, зокрема:

– замовлення довідок з QR-кодом;

– автоматичне призначення пенсії;

– розрахунок майбутніх виплат, застосовуючи «Пенсійний калькулятор»;

– отримання інформаційних розсилок за допомогою смс-повідомлень, ін.

Упродовж заходу демонструвалися відеоролики соціальної направленості:

-«Автоматичне призначення пенсії»;

– «Електронна трудова книжка»;

– «Мобільний застосунок «Пенсійний фонд»;

– «Пенсійний калькулятор».

Учасники отримали буклети та листівки за відповідними тематиками.

background Layer 1