Пропустити навігацію

Інформування громадян, яким незабаром на пенсію

Сер4 1024x768 - Інформування громадян, яким незабаром на пенсіювісним центром № 5, що обслуговує мешканців Світловодська, Онуфріївки та прилеглих населених пунктів, здійснюється інформаційна діяльність, яка спрямована на проведення адресної, з урахуванням потреб та інтересів конкретної аудиторії, інформаційно-роз’яснювальної роботи.

Так, відповідно до Плану проведення заходів для незайнятих громадян, які перебувають на обліку в Світловодській міськрайонній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, відбувся інформаційний семінар.

Оскільки зазначений захід організований саме для осіб передпенсійного віку, то обговорюваними питаннями були умови призначення пенсії, необхідний набутий страховий стаж, порядок підтвердження періодів стажу за відсутності трудової книжки тощо.

Учасників семінару було поінформовано про можливості сучасного електронного сервісу Пенсійного фонду України – веб-порталу електронних послуг: автоматичне призначення пенсії; СМС-інформування, отримання довідок з QR-кодом, «Електронна трудова книжка» та мобільного додатку “Пенсійний фонд України”, які дають можливість зручно та оперативно взаємодіяти з органами Пенсійного фонду України, дистанційно отримувати послуги без особистого звернення.

Всі учасники заходу отримали кваліфіковані відповіді на свої запитання та інформаційні буклети. 3 1024x768 - Інформування громадян, яким незабаром на пенсію2 2 1024x768 - Інформування громадян, яким незабаром на пенсію1 2 1024x768 - Інформування громадян, яким незабаром на пенсію

background Layer 1