Пропустити навігацію

Запрошуємо активну молодь пройти стажування

stazhuvannya 1 1024x576 - Запрошуємо активну молодь пройти стажування

Головне управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області (далі – Головне управління) інформує, що в 2021 році продовжує свою дію кампанія щодо стажування в органах Пенсійного фонду України громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, відповідно до постанови правління Пенсійного фонду України від 19 липня 2019 року № 9-1, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 13 серпня 2019 року за № 909/33880.

Стажування здійснюється строком до 6 місяців у вільний від навчання (роботи) час та в межах робочого часу Головного управління.

Кандидати мають відповідати наступним вимогам:

громадянство України;

вік до 35 років;

не перебувати на державній службі;

впевнене користування сучасними комп’ютерними технологіями;

мати комунікативні навички та бажання розвиватись і досягати цілей.

Крім того, Головне управління пропонує гнучкий графік стажування (проте не менше ніж 4 години у робочі дні), підтримку з боку досвідченого наставника, отримання незабутнього досвіду в сфері державної служби.

Для подання заявок на участь у програмі стажування на інформаційній сторінці вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України у  рідрозділі “Управління персоналом” розділу “Діяльність” передбачено аплікаційну форму, за допомогою якої кандидат має можливість обрати територіальний орган Пенсійного фонду України, в якому він виявив бажання пройти стажування. Або безпосередньо звернутися до Головного управління за адресою: м. Кропивницький, вул. Соборна 7А, кімн. 408 (управління по роботі з персоналом).

 Контактна особа з питань стажування: начальник відділу добору, оцінки та розвитку персоналу управління по роботі з персоналом Олена Волошин, мобільний номер телефону 0968322962,  0954093445, електронна адреса поштової скриньки – personal_kirovograd@ukr.net

Посилання за яким, можна зареєструватися на стажування:

 https://www.pfu.gov.ua/2120602-pensijnyj-fond-ukrayiny-ogoloshuye-start-programy-stazhuvannya-dlya-molodi/

background Layer 1