Пропустити навігацію

Віддалене робоче місце – «швидка допомога» від пенсійників

Коvrm molodizhne 1024x576 - Віддалене робоче місце – «швидка допомога» від пенсійниківжної другої середи місяця фахівці відділу обслуговування громадян № 9 у приміщенні селищної ради смт Молодіжного здійснюють прийом громадян – мешканців селища та навколишніх сіл.

Така форма надання пенсійних послуг позитивно оцінюється населенням, адже дає можливість економити час та кошти на проїзд до найближчого сервісного центру.

Цього тижня фахівець головного управління надала пенсійні послуги 7 особам. Більшість відвідувачів – пенсіонери – цікавилися питаннями пенсійного забезпечення та особливостями зміни способу виплати та доставки пенсій з 01.09.2021.

А застраховані особи передпенсійного віку отримали вичерпну консультативну допомогу щодо визначення права на пенсію, ознайомилися з рекомендаціями з упорядкування документів, необхідних для призначення пенсії, можливостю автоматичного призначення пенсії через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України.

Довідково: за період функціонування віддаленого робочого місця  (з жовтня 2019 року) в смт Молодіжному за консультативною допомогою до пенсійників звернулося 132 особи.

background Layer 1