Пропустити навігацію

Зустрічі з трудовими колективами – ефективний формат комунікації

Зустрічі з трудовими колективами – ефективна комунікація донесення інформації. У цьому переконалися працівники трудового колективу Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, для яких пенсійники сервісного центру № 6 провели інформаційний захід, під час якого розглянули: визначення права на пенсію; умови виходу на пенсію; перелік необхідних документів та порядок подання їх для призначення пенсії; чинники, що впливають на розмір майбутньої пенсії; наслідки тіньової зайнятості та зарплати в «конверті» тощо.

Крім цього, було наголошено на можливостях вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України – сучасного ресурсу, що забезпечує надання якісно нового рівня пенсійних послуг, дистанційно, без особистого звернення до установ Пенсійного фонду, його сервісах та новаціях. Зокрема, щодо дії електронної послуги «Автоматичне призначення пенсії». Ця новація дає можливість заздалегідь подати документи для оформлення пенсії, а її призначення відбудеться за подією набуття права. Також слухачі отримали пораду: здійснювати завчасну правову оцінку вищезазначених документів, перевірку щодо коректного оформлення записів та наявності помилок/виправлень.

Упродовж заходу демонструвалися відеоролики соціальної направленості: “Автоматичне призначення пенсії”; “Мобільний застосунок “Пенсійний фонд”.

2 3 1024x768 - Зустрічі з трудовими колективами – ефективний формат комунікації1 3 1024x768 - Зустрічі з трудовими колективами – ефективний формат комунікації

background Layer 1