Пропустити навігацію

Освітянам Олександрії – про сучасні сервіси Пенсійного фонду

Проведення заходів для різних категорій населення є одним із ефективних засобів здійснення адресної інформаційно-роз’яснювальної роботи з громадськістю. В умовах карантинних обмежень, зумовлених поширенням COVID-19, стали активно впроваджуватися дистанційні форми роботи та онлайн-формати проведення заходів. Так, шляхом створення відеоконференції на платформі ZOOM, фахівцями сервісного центру № 4 організовано проведення зустрічі з трудовим колективом ЗНЗ № 2 ім. М. Горького, що в Олександрії.

Головна тема заходу – онлайн-сервіси Пенсійного фонду України.

Освітяни дізналися, що Пенсійний фонд активно впроваджує дистанційні форми обслуговування громадян, які дозволяють без особистого відвідування сервісних центрів отримувати широкий спектр пенсійних послуг, що є надзвичайно актуально в умовах сьогодення. Щоб скористатися послугами, слід лише зареєструватися на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

Серед популярних сервісів вебпорталу: кабінет страхувальника, СМС-інформування, надання електронних документів із підтвердженням QR-коду, «Пенсійний калькулятор», «Електронна трудова книжка», «Автоматичне призначення пенсії» тощо.

Крім цього, на запитання присутніх надані відповіді щодо умов виходу на пенсію за віком та за вислугою років; отримання одноразової грошової допомоги при призначенні пенсії за віком в розмірі десяти місячних пенсій.1 4 - Освітянам Олександрії – про сучасні сервіси Пенсійного фонду

background Layer 1