Пропустити навігацію

З пенсійних питань інформуємо медичних працівників Бобринця

Зустрічі з трудовими колективами – найбільш поширена форма проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з населенням. Результат завжди виправдовує сподівання: широке коло слухачів, активність та зацікавленість при роз’ясненні питань як вузької, так і широкої тематики.

Днями головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 3 (сервісного центру) Юрій Литвиненко поінформував працівників КНП «Бобринецька центральна лікарня» Бобринецької міської ради про зміни вимог до страхового стажу для призначення пенсії за віком у 2021 році, можливість купівлі страхового стажу. Працюючих пенсіонерів зацікавив механізм перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам з 01.04.2021 у червні 2021 року, тож пенсійник надав їм вичерпну та детальну інформацію щодо термінів отримання доплати до пенсії внаслідок щорічного перерахунку.

Фахівець головного управління закликав громадян користуватися онлайн сервісами вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України та отримувати необхідні послуги дистанційно. Також Юрій Литвиненко повідомив про заплановані зміни щодо способу виплати та доставки пенсій з 01 вересня 2021 року.bobr 1024x768 - З пенсійних питань інформуємо медичних працівників Бобринця

background Layer 1