Пропустити навігацію

Залучаємо молодих та вмотивованих спеціалістів до роботи на державній службі

У головному управлінні Пенсійного фонду України в Кіровоградській області в рамках кампанії щодо стажування в органах Пенсійного фонду України громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, активно проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота серед молоді.

Контактна особа з питань стажування – начальник відділу добору, оцінки та розвитку персоналу управління по роботі з персоналом головного управління Олена Волошин – консультує зацікавлених осіб щодо порядку проходження стажування в головному управлінні.

Основною метою стажування є залучення молодих та вмотивованих спеціалістів до роботи на державній службі, ознайомлення їх зі специфікою діяльності головного управління, набуття ними практичного досвіду роботи на державній службі.

На період стажування за стажистом закріплюється керівник стажування із числа керівників структурних підрозділів головного управління. Зміст стажування визначається індивідуальним планом стажування. Після закінчення стажування стажисту нарочно видається довідка, яка містить інформацію про результати стажування з відображенням рівня професійної підготовки стажиста, одержаних ним знань та навичок, професійних, ділових та особистих якостей.IMG 254a1356fce706dd715bb4de708e9b36 V 1024x677 - Залучаємо молодих та вмотивованих спеціалістів до роботи на державній службі

background Layer 1