Пропустити навігацію

Прийом на віддалених робочих місцях – зручна форма комунікації

vrm velyka severyn 1024x576 - Прийом на віддалених робочих місцях – зручна форма комунікаціїУ першу середу місяця фахівці відділу обслуговування громадян № 3 (сервісного центру) здійснюють прийом громадян на віддалених робочих місцях, розташованих у Великосеверинівській та Катеринівській об’єднаних територіальних громадах.

Цього тижня на прийом завітало 20 громадян. За консультаціями зверталися як пенсіонери, так і застраховані особи.

Головний спеціаліст сервісного центру Катерина Дибенко надала детальні роз’яснення з питань щодо умов виходу на пенсію за віком у 2021 році; збору документів, необхідних для призначення пенсії; особливостей зміни способу виплати та доставки пенсії, зокрема, переведення виплати пенсії на банківські рахунки; механізму розрахунку необхідного страхового стажу для права виходу на пенсію.

vrm katerynivka 1024x576 - Прийом на віддалених робочих місцях – зручна форма комунікаціїУвагу відвідувачів акцентували на отриманні пенсійних послуг дистанційно – через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України, ознайомили громадян з його інформаційними можливостями, поінформували про зручність користування ще одним електронним сервісом – мобільним додатком «Пенсійний фонд».

 

УВАГА!

Мешканці Великосеверинівської ОТГ кожної першої середи місяця з 09.00 до 10.30 у спеціаліста головного управління Фонду в області, віддалене робоче місце якого розташоване у сільській раді за адресою: с. Велика Северинка, вул. Миру, 1, можуть отримати повний спектр пенсійних послуг.

Мешканці Катеринівської ОТГ кожної першої середи місяця з 11.00 до 12.30 у сільській раді за адресою: с. Катеринівка, просп. Гагаріна, 8, можуть без зайвих витрат часу та коштів на проїзд до міста отримати детальну консультацію з пенсійних питань безпосередньо у фахівця головного управління.

background Layer 1