Пропустити навігацію

Кропивницький: готуємося до виходу на пенсію заздалегідь!

Інформування працівників трудових колективів із питань пенсійного забезпечення спрямоване за системну відкриту комунікацію громадян з Пенсійним фондом України.

Якою має бути підготовка для оформлення на пенсію? Відповідь на це питання надала головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 3 (сервісного центру) Тетяна Ткаченко під час тематичної зустрічі з трудовим колективом Квартирно-експлуатаційного відділу м. Кропивницький Міністерства оборони України.

На зустрічі детально обговорили питання переліку документів, необхідних для призначення пенсії, правил розрахунку необхідного страхового стажу для набуття права виходу на пенсію (завдяки «Пенсійному калькулятору»), умов призначення пенсії на віком у 2021 році.

Увагу працівників відділу також було акцентовано на особливостях користування вебпорталом електронних послуг Пенсійного фонду України та ознайомлено з його інформаційними можливостями.

2 768x1024 - Кропивницький: готуємося до виходу на пенсію заздалегідь!3 768x1024 - Кропивницький: готуємося до виходу на пенсію заздалегідь!4 768x1024 - Кропивницький: готуємося до виходу на пенсію заздалегідь!

 

background Layer 1