Пропустити навігацію

У День Пенсійного фонду України на Олександрівщині зустрічалися з молоддю та безробітними

2211 olka4 - У День Пенсійного фонду України на Олександрівщині зустрічалися з молоддю та безробітними21 листопада 2018 року працівники Олександрівського сервісного центру головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області провели День Пенсійного фонду України. Протягом дня до сервісного центру зверталися як пенсіонери, так і громадяни не пенсійного віку. Відвідувачам були надані роз’яснення щодо реалізації права на пенсійне забезпечення різних категорій громадян та складових пенсійних виплат, надані відповіді на запитання стосовно механізму проведення перерахунку пенсій, порядку виплати пенсій працюючим пенсіонерам.

 

Керівник Олександрівського сервісного центру Валентина Лепіть провела лекцію для безробітних громадян у Олександрівській філії Кіровоградського обласного центру зайнятості на тему «Добровільна участь у системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування». Впродовж зустрічі присутні отримали вичерпні та змістовні відповіді на питання, ознайомилися з інформаційними буклетами Пенсійного фонду.

2211 olka2 - У День Пенсійного фонду України на Олександрівщині зустрічалися з молоддю та безробітними

Крім того, відбулася зустріч з учнівською молоддю відокремленого структурного підрозділу ПТУ № 16, під час якої студентам розповіли про функціонування реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування, важливість вибору першого робочого місця та необхідність офіційного оформлення трудових відносин, роз’яснили переваги легального працевлаштування та рекомендували не погоджуватись на зарплату2211 olka3 - У День Пенсійного фонду України на Олександрівщині зустрічалися з молоддю та безробітними «у конверті».

background Layer 1