Пропустити навігацію

В телеефірі – про облік трудової діяльності працівників в електронній формі

hovanyuk 16.06.21 1024x672 - В телеефірі – про облік трудової діяльності працівників в електронній форміНа Кіровоградщині триває інформаційна кампанія щодо інформування громадськості про набуття чинності Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівників в електронній формі”.

В ефірі телерадіокомпанії “Кабельні телевізійні мережі”, в медіапросторі якої знаходяться міста Олександрія, Знам’янка, смт Онуфріївка, Петрове, їх прилеглі території та Світловодщина, Ірина Хованюк, начальник відділу формування електронних трудових книжок управління інформаційних систем та електронних реєстрів головного управління, відповіла журналістам на численні питання пенсійної тематики.

Під час інтерв’ю, зокрема, було повідомлено про зручність, переваги та очікувані результати від запровадження обліку трудової діяльності працівників в електронній формі, наголошено на технічних вимогах до сканованих копій трудової книжки та інших документів, що підтверджують стаж, тощо. Термін перехідного періоду від паперової трудової книжки до електронної становитиме 5 років.

Крім цього, інтерв’юеру наочно продемонстрували роботу сервісу “Електронна трудова книжка” на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

background Layer 1