Пропустити навігацію

Новомиргородщина: інформуємо фахівців центру зайнятості

foto 1 1024x768 - Новомиргородщина: інформуємо фахівців центру зайнятостіСпівпраця пенсійників з Кіровоградським обласним центром зайнятості триває вже не один рік. Обидві установи віддано допомагають населенню: інформують, роз’яснюють, надають як консультативну, так і практичну допомогу з профільних питань. І між собою колективи теж тісно співпрацюють.

Так, у третій декаді червня відбулась зустріч головного спеціаліста відділу обслуговування громадян № 8 (сервісного центру) управління обслуговування громадян головного управління Олени Костюкової з трудовим колективом Новомиргородської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.

У ході спілкування фахівець Фонду поінформувала присутніх про актуальні питання пенсійного забезпечення та електронні послуги вебпорталу Фонду, детально зупинившись на онлайн сервісах – «Електронна трудова книжка» та «Автоматичне призначення пенсії», та порекомендувала завчасно заповнити на вебпорталі електронних послуг анкету-заяву на автоматичне призначення пенсії.

Також спеціаліст головного управління Фонду в області розповіла про запровадження електронних листків непрацездатності з червня 2021 року, перехідний період якого триватиме до кінця серпня 2021 року. Протягом цього часу громадяни мають можливість отримати як електронний, так і паперовий листок непрацездатності.

background Layer 1