Пропустити навігацію

Тимчасово безробітним громадянам Новомиргородщини наголосили на важливості офіційного працевлаштування

 «Лише офіційне працевлаштування та належний рівень заробітної плати, з якої сплачено внески, забезпечить гідну пенсію в майбутньому», – наголосила під час зустрічі з тимчасово безробітними громадянами фахівець відділу обслуговування громадян № 8 (сервісного центру) управління обслуговування громадян головного управління Олена Костюкова.

foto 1024x768 - Тимчасово безробітним громадянам Новомиргородщини наголосили на важливості офіційного працевлаштуванняТаким чином пенсійниця зосередила увагу шукачів роботи, які перебувають на обліку в Новомиргородській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, на необхідності надбання страхового стажу. Присутніх зацікавила тема обрахування страхового стажу, зокрема цікавили питання зарахування стажу, набутого за кордоном, та добровільної участі у системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування.

Також Олена Костюкова розповіла про користування сучасними сервісами вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України та підкреслила, що в особистому кабінеті користувача громадянин має можливість здійснювати контроль за даними, які впливають на пенсійні права. На сьогодні можливість доступу до електронних сервісів Фонду забезпечено навіть з мобільних пристроїв після завантаження мобільного застосунку “Пенсійний фонд” на смартфон чи планшет.

 

background Layer 1