Пропустити навігацію

Зустріч з трудовим колективом Світловодської міської центральної бібліотеки

Вікторія Плоткіна, заступник начальника відділу обслуговування громадян №5 провела зустріч з трудовим колективом Світловодської міської центральної бібліотеки.

Фахівець Пенсійного фонду поінформувала присутніх про перерахунок пенсій у липні 2021 року (в т.ч.: підвищення мінімальної пенсії до 1854 грн., перерахунок пенсій, які були призначені в 2019 та 2020 роках).

Учасникам зустрічі продемонстровані сучасні сервіси Пенсійного фонду України, які дозволяють бути на зв’язку, з установою у будь-який зручний для отримувача спосіб – це інформування громадян через офіційну сторінку соціальної мережі Фейсбук головного управління (консультування та роз’яснення). Вікторія Плоткіна нагадала власникам КЕПів, що вони мають можливість користуватися широким спектром електронних послуг, а саме, замовлення довідок, подання заяв на призначення пенсії (автопенсія ­ призначення пенсії, без особистого відвідування Фонду), СМС-інформування тощо.

Фахівець Фонду повідомила учасникам зустрічі про запровадження з 10 червня електронної трудової книжки (перехідний період 5 років!), тепер Пенсійний фонд України має включити до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування відсутні дані про трудову діяльність працівників на підставі відомостей, наданих страхувальниками. За наявності повної інформації – пенсія призначатиметься автоматично.

Вікторія Плоткіна провела індивідуальні консультації та роз’яснення для учасників зустрічі.2 1 1024x768 - Зустріч з трудовим колективом Світловодської  міської центральної бібліотеки1 1 1024x767 - Зустріч з трудовим колективом Світловодської  міської центральної бібліотеки

background Layer 1