Пропустити навігацію

День Пенсійного фонду України провели для громадян Добровеличківського району

2211 dob1 - День Пенсійного фонду України провели для громадян Добровеличківського району 21 листопада 2018 року для мешканців Добровеличківського району спеціалісти головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області, які територіально працюють у смт Добровеличківка, провели День Пенсійного фонду України.

 

У рамках Дня Пенсійного фонду начальник Доброве2211 dob2 - День Пенсійного фонду України провели для громадян Добровеличківського районуличківського сервісного центру Лариса Стеценко провела ряд консультацій на «прямій» телефонній лінії. Протягом відведеного часу до сервісного центру зателефонувало п’ятеро мешканців району з питаннями щодо термінів виплати пенсій, отримання пенсійного посвідчення, перерахунку пенсій з 1 грудня 2018 року тощо.

 

У Добровеличківській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості керівник сервісного центру Фонду в області розповіла мешканцям району, які знаходяться у пошуку роботи, про пенсійне забезпечення та новітні технології Пенсійного фонду України. Зустріч проходила незадовго до Міжнародного дня людей з інвалідністю, тож були запрошені також безробітні громадяни, які мають інвалідність та отримують пенсію по інвалідності. Присутніх цікавило, як залежить стаж, набутий людиною протягом трудової діяльності, від сплати страхових внесків, добровільної участі в системі загальнообов’язкового державного соці2211 dob3 - День Пенсійного фонду України провели для громадян Добровеличківського районуального страхування, а також факти і способи підтвердження стажу за час здійснення підприємницької діяльності та пенсійного забезпечення людей з інвалідністю при досягненні пенсійного віку.

 

Того ж дня на місцевому ринку відбулась зустріч з фізичними особами-під2211 dob4 - День Пенсійного фонду України провели для громадян Добровеличківського районуприємцями з метою їх інформування щодо недопущення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, легального оформлення трудових відносин, обговорення основних аспектів пенсійного законодавства, порядку призначення та перерахунку пенсій, перспектив розвитку пенсійної системи.

 

У черговий раз пройшло навчання громадян у «Школі майбутнього пенсіонера». Головний спеціаліст сервісного центру Світлана Ковалюк відповідала на запитання присутніх та розповіла про обчислення заробітку для розрахунку пенсій та можливість підтвердження страхового стажу в разі відсутності записів у трудовій книжці.

 

Питан2211 dob6 - День Пенсійного фонду України провели для громадян Добровеличківського районуня спільної роботи з подальшого залучення пенсіонерів до банківського обслуговування та отримання електронних пенсійних посвідчень обговорили керівник Добровеличківського сервісного центру Лариса Стеценко та начальник відділу з питань виплати пенсій № 15 управління з питань виплати пенсій Оксана Авраменко під час зустрічі з керуючим Добровеличківської філії Кіровоградського обласного управління АТ «Ощадбанк» Дмитро2211 dob5 - День Пенсійного фонду України провели для громадян Добровеличківського районум Лисогором.

 

Багато цікавого відкрили для себе пенсіонери селища під час зустрічі в районній ветеранській організації з фахівцями сервісного центру. Керівник Лариса Стеценко та начальник відділу з питань призначення та перерахунків пенсій № 15 управління застосування пенсійного законодавства Світлана Піщана роз’яснювали питання перерахунку пенсій з 1 грудня 2018 року та працюючим пенсіонерам.

 

Під час заходів усіх громадян інформували про переваги та нові можливості, які надає громадянам Веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України, та надали роз’яснення щодо реєстрації та користування ним. Розповіли про запровадження нових електронних сервісів Пенсійного фонду України – СМС-інформування та отримання електронних документів з QR-кодом, а громадянам передпенсійного віку та отримувачам пенсійних виплат через Ощадбанк – про можливість отримання електронних пенсійних посвідчень, відповіли на усі хвилюючі питання з пенсійної тематики.

background Layer 1