Пропустити навігацію

Про сучасні електронні сервіси Пенсійного фонду та легальну зайнятість ¬ на зустрічі для безробітних

Головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 8 (сервісного центру) Аліна Семенцова провела зустріч з тимчасово безробітними громадянами.

Фахівець головного управління ознайомила присутніх з діючою системою пенсійного забезпечення громадян та новаціях Пенсійного фонду України. Особлива увага була акцентована на необхідності наявності страхового стажу, легального працевлаштування для отримання соціальних виплат та права на призначення пенсії в майбутньому.

Аліна Семенцова ознайомила учасників зустрічі із зручним способом звернення за призначенням пенсії та подання необхідних документів через сервіс «Автоматичне призначення пенсії», який дає змогу підготувати документи, необхідні для нарахування пенсії, заздалегідь.

Під обговорення безробітні цікавилися умовами зарахування до стажу періодів навчання, військової служби, період догляду за дитиною тощо.

Не оминули увагою і впровадження електронних листків непрацездатності, в повному обсязі старт яких планується з 1 вересня 2021 року.

Завершуючи розмову, спеціаліст Фонду запропонувала присутнім зареєструватися на вебпорталі Пенсійного фонду України або підключити функцію СМС-повідомлень для отримання потрібної інформації у зручний для особи час.

Усі учасники зустрічі отримали вичерпні відповіді на запитання та тематичні презентаційні матеріали.IMG 0abfe2e31fa45002596810a87bef0386 V 768x1024 - Про сучасні електронні сервіси Пенсійного фонду та легальну зайнятість ¬ на зустрічі для безробітнихIMG 7e7885c7e9ac1fe06b9aa1bfcdc1a18e V 768x1024 - Про сучасні електронні сервіси Пенсійного фонду та легальну зайнятість ¬ на зустрічі для безробітних

background Layer 1