Пропустити навігацію

Автоматичне призначення пенсії: сучасно, просто, надійно

У рамках проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи та з метою залучення громадян до подання анкет-заяв на автоматичне призначення пенсії начальник відділу обслуговування громадян № 1 (сервісного центру) управління обслуговування громадян Ольга Твердохліб провела зустріч із трудовим колективом супермаркету “Велмарт” у м. Кропивницькому.

Під час зустрічі керівнику супермаркету Олені Литвин та 26 начальникам відділів і менеджерів підприємства надали роз’яснення щодо можливостей та переваг використання сервісу “Автоматичне призначення пенсії”, що дає змогу уникнути особистого відвідування Пенсійного фонду й заздалегідь підготувати документи, необхідні для нарахування пенсії.

За допомогою цієї послуги можна уникнути поспіху під час такої важливої справи, як оформлення пенсії. Подати всю необхідну для призначення пенсії інформацію про себе й перевірити наявні в ПФУ дані можна заздалегідь, крім того, людина має змогу передати всі дані про себе до Пенсійного фонду онлайн, тобто навіть не виходячи з дому.

Поінформовано, що послугою з автоматичного призначення пенсії можна скористатись за допомогою вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України із використанням кваліфікованого електронного підпису. Якщо він відсутній, його можна отримати в акредитованих центрах сертифікації ключів. За бажанням також можна звернутись до спеціалістів Пенсійного фонду (сервісних центрів) з оригіналами документів, які сформують анкету-заяву та долучать скановані копії всіх документів.

За результатами зустрічі керівники підрозділів ознайомили працівників підпорядкованих їм відділів з інформацією про сучасні та корисні онлайн-сервіси Пенсійного фонду України. yzobrazhenye viber 2021 07 29 07 50 00 332 1024x768 - Автоматичне призначення пенсії: сучасно, просто, надійноyzobrazhenye viber 2021 07 29 07 50 00 447 1024x768 - Автоматичне призначення пенсії: сучасно, просто, надійно

background Layer 1