Пропустити навігацію

Кропивницькі пенсійники інформаційною роботою охоплюють максимально широку аудиторію

Фахівці відділу обслуговування громадян № 3 (сервісного центру) з метою всебічного фахового інформування різних категорій громадян провели виїзний прийом для пацієнтів Обознівського психоневрологічного інтернату, після якого організували зустріч з трудовим колективом закладу.

Літніх пацієнтів цікавили питання пенсійного забезпечення, результати перерахунків пенсій з 1 липня та перспективи збільшення пенсійних виплат.

Працівників медичного закладу головний спеціаліст сервісного центру Катерина Дибенко поінформувала про зручність користування та широкі можливості сучасного електронного сервісу – вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України. Наголосила, що даний функціонал забезпечує доступ до інформаційно-довідкових ресурсів для отримання інформації за електронними послугами через «особистий кабінет». Зручні у користуванні, доступні та актуальні відповідно до вимог сьогодення онлайн-сервіси Пенсійного фонду України забезпечують обрахунок майбутньої пенсії та доступні зі смартфонів та планшетів.

Катерина Дибенко відповіла на питання присутніх і надала інформацію щодо переліку документів для первинного призначення пенсії, зарахування періодів стажу, набутого до 01.01.2004 року.

IMG ac69821bd454bd4ed70014c8ef443e3d V 768x1024 - Кропивницькі пенсійники інформаційною роботою охоплюють максимально широку аудиторію

 

background Layer 1