Пропустити навігацію

Пенсійники Кіровоградщини інформують фармацевтів м. Благовіщенське про останні новини в пенсійному забезпеченні

Начальник відділу обслуговування громадян № 11 (сервісного центру) головного управління Руслана Ковбасюк разом з головним спеціалістом Іриною Турковою зустрілись з фармацевтами ТОВ “Авганфарм” міста Благовіщенське. Фахівці головного управління поінформували трудовий колектив про те, за яких умов фармацевти мають право на пенсію за вислугу років. “Так, умовою для призначення пенсії за вислугу років є наявність спеціального стажу роботи на посадах і в закладах не менше 25 років. Переліком передбачено, що спеціальний стаж зараховується лише провізорам, фармацевтам (незалежно від найменування посад), лаборантам, які працюють в аптеках, аптечних кіосках, аптечних магазинах, контрольно-аналітичних лабораторіях. Тобто правом на пенсію за вислугу років користуються працівники не всіх фармацевтичних (аптечних) закладів, а лише ті, що прямо зазначені в Переліку. Зокрема фармацевти аптечних баз (складів) право на пенсію за вислугу років не мають”, –  зазначила Руслана Ковбасюк.

Начальник відділу повідомила про нові сервіси Пенсійного фонду України – “Електронна трудова книжка”, “Автоматичне призначення пенсії” та “Електронні лікарняні”.

Учасники зустрічі отримали інформативні буклети та пам’ятку.

foto 1 1024x641 - Пенсійники Кіровоградщини інформують фармацевтів  м. Благовіщенське про останні новини в пенсійному забезпеченні

background Layer 1