Пропустити навігацію

На Гайворонщині відбулася зустріч фахівців Фонду із працівниками кадрових служб

21 листопа221118 gajv - На Гайворонщині відбулася зустріч фахівців Фонду із працівниками кадрових службда цього року на Гайворонщині у селі Хащувате на базі приватного сільськогосподарського підприємства «Нива» представники Гайворонського сервісного центру головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області провели зустріч з кадровиками підприємств, розташованих на території Хащуватської сільської ради.

 

Серед запрошених були представники ПСП «Нива», ТОВ «Гайворонське ремонтно-транспортне підприємство», Хащуватської сільської ради, фермерських господарств.

 

Начальник сервісного центру Євгенія Черній розповіла присутнім про основні вимоги, пов’язані з прийомом документів для призначення пенсій, та про зміни, яких слід очікувати пенсіонерам з грудня 2018 року та з березня 2019 року.

 

Фахівець з контрольно-перевірочної роботи Галина Коваль навела приклади типових помилок, які виникають при формуванні довідок про заробітну плату та стаж, а також роз’яснила порядок проведення контрольних заходів та рівень відповідальності посадових осіб за надання недостовірних даних.

 

Учасники зустрічі схвально сприйняли пропозицію представників Фонду зареєструватися користувачами Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України та скористатися його можливостями, в тому числі отриманням довідок про загальний трудовий та страховий стаж найманого працівника.

 

По закінченню присутні отримали вичерпні відповіді на усі поставлені запитання.

background Layer 1