Пропустити навігацію

Чергові заняття у “Школі майбутнього пенсіонера” для мешканців Дмитрівської громади

За сприяння голови Дмитрівської сільської ради відбулася традиційна вже зустріч з мешканцями Дмитрівської громади – майбутніми пенсіонерами та громадянами, які вже мають статус пенсіонера. Головне завдання кожного навчання, лекції, які проходять у “Школі майбутнього пенсіонера”, – набуття практичних вмінь та підвищення рівня правової освіти  наших громадян.

Головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 6 (сервісного центру) головного управління Ольга Кондрашенко провела навчання на тему: “Автоматичне призначення пенсії – готуємося до пенсії завчасно”.

      Слухачів поінформували про умови виходу на пенсію для працівників місцевого самоврядування, медичних працівників та освітян. До того ж представниця головного управління проконсультувала осіб щодо можливості підтвердження стажу уточнюючою довідкою та іншими документами. Учасники заняття отримали можливість підготуватися до пенсії завчасно, завдяки новому сервісу “Автоматичне призначення пенсії”, алгоритм та практичні рекомендації щодо його використання надала головний спеціаліст під час демонстрації ролику “Електронна трудова книжка. Що змінилося?” та “Автоматичне призначення пенсії – швидко, зручно та сучасно”. Деякі учасники виявили бажання зареєструватися на вебпорталі електронних послуг та завантажити мобільний застосунок “Пенсійний фонд”.w1205208 1024x768 - Чергові заняття у “Школі майбутнього пенсіонера” для мешканців  Дмитрівської громади

background Layer 1