Пропустити навігацію

Мешканці Пантаївської громади вирішують пенсійні питання – вчасно, зручно та дієво!

Відповідно до графіка роботи на віддаленому робочому місці (кожна четверта середа місяця, в приміщенні Центру надання адміністративних послуг Пантаївської селищної ради, за адресою: вул. Миру, 7А) фахівці головного управління здійснили прийом мешканців Пантаївської громади.

До пенсійників за консультацією звернулися 23 особи. Переважна більшість звернень стосувалася пенсійного забезпечення: селян цікавили умови виходу на пенсію за віком для жінок, механізм перерахунку пенсії працюючим пенсіонерам, видача довідок за вимогою (про доходи, перебування на обліку) тощо.

Відвідувачі отримали інформаційні буклети, індивідуальні консультації та роз’яснення. Бажаючі за допомогою спеціаліста сервісного центру зареєструвалися на вебпорталі електронних послуг – відвідали власні “Особисті кабінети” – дізналися про нові можливості взаємодії з Пенсійним фондом України.2 5 - Мешканці Пантаївської громади вирішують пенсійні питання – вчасно, зручно та дієво!1 9 768x1024 - Мешканці Пантаївської громади вирішують пенсійні питання – вчасно, зручно та дієво!

background Layer 1