Пропустити навігацію

Офіційне працевлаштування – запорука гідного майбутнього

sts 6 fop 1024x550 - Офіційне працевлаштування – запорука гідного майбутньогоІнформування населення в сфері пенсійного законодавства – один із важливих напрямів роботи спеціалістів головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області, саме тому заступник начальника відділу обслуговування громадян № 6 (сервісного центру) Валентина Лепіть провела зустріч з працівниками ФОП Закревського Олега Анатолійовича щодо важливості офіційного працевлаштування, оскільки розмір призначеної пенсії залежить саме від заробітної плати та страхового стажу. Спеціаліст пояснила порядок обчислення наявного трудового стажу, набутого до 2004 року, та надала перелік документів, необхідних для його обчислення.

У ході спілкування з трудовим колективом Валентина Лепіть наголосила, що на сьогоднішній день актуальною та, безперечно, важливою інформацією для працівників є запровадження та особливості ведення електронних лікарняних та здійснення обліку трудової діяльності працівника в електронній формі в Реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Фахівець надала роз’яснення щодо можливостей та переваг використання сервісу “Автоматичне призначення пенсії”, що дає змогу уникнути особистого відвідування Пенсійного фонду. Подати необхідну інформацію до Пенсійного фонду України для призначення пенсії особа може онлайн, тобто навіть не виходячи з дому, зареєструвавшись на вебпорталі або завантаживши мобільний застосунок “Пенсійний фонд”.

background Layer 1