Пропустити навігацію

Той, хто хоче, щоб його почули, – починає говорити…

2 6 - Той, хто хоче, щоб його почули, – починає говорити…Саме під таким гаслом пенсійники Маловисківщини здійснили рейд підприємствами міста з метою інформування місцевих мешканців про послуги, які доступні кожному завдяки вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

Так, про новацію Пенсійного фонду – сучасну послугу завчасного подання документів для призначення пенсії за віком – “Автоматичне призначення пенсії” – поінформувала трудовий колектив Маловисківського управління по експлуатації газового господарства начальник відділу обслуговування громадян № 8 (сервісного центру) головного управління Ольга Бондарь.

Фахівець Фонду детально розповіла працівникам установи про алгоритм дій для результативного користування даною послугою, наголосила на можливості як дистанційного, тобто через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України, заповнення “Анкети надання інформації для автоматичного призначення пенсії за віком”, так і безпосередньо в будь-якому сервісному центрі.

Не менш цікавою та пізнавальною була зустріч пенсійників із працівниками кадрової служби Смолінської селищної ради. Покрокова інструкція щодо завантаження скан-копій паперової трудової книжки, вимоги до сканованих копій документів, правила реєстрації на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України та основні розділи, доступні для ознайомлення в «Особистому кабінеті», – важливі питання, які жваво обговорювали під час зустрічі пенсійники та працівники селищної ради.1 10 - Той, хто хоче, щоб його почули, – починає говорити…3 1 - Той, хто хоче, щоб його почули, – починає говорити…

background Layer 1