Пропустити навігацію

Зустріч пенсійників Кіровоградщини з працівниками СТОВ “Агрофірма Нововознесенська” через платформу ZOOM – зручно про актуальне!

Начальниця відділу обслуговування громадян № 8 (сервісного центру) Ольга Бондарь зустрілася з працівниками СТОВ “Агрофірма Нововознесенська” дистанційно, на платформі Zoom. Під час онлайн зустрічі представниця головного управління поінформувала слухачів про останні зміни в пенсійному забезпеченні, зокрема, умови виходу на пенсію, особливості перерахунку пенсії працюючим пенсіонерам тощо. Закликала громадян передпенсійного віку заздалегідь підготуватися до виходу на пенсію, продемонструвала відео-ролик “Пенсійні послуги – швидко, зручно та безпечно”, надала практичні рекомендації учасникам зустрічі щодо їх використання. Зі слів Ольги Бондарь: “Зареєструвавшись на вебпорталі електронних послуг, ви маєте можливість бути на з’язку з Пенсійним фондом України – 24/7”.

Дистанційні послуги – “Електронна трудова”, “Е-лікарняні”, “Автоматичне призначення пенсії” та мобільний застосунок “Пенсійний фонд” відкривають нові можливості для різних категорій населення. Працюючі громадяни мають змогу переглядати та контролювати сплату єдиного соціального внеску роботодавцями, зарахування страхового стажу, відсканувати паперову “трудову” і навіть підготуватися до пенсії заздалегідь (автопенсія),  пенсіонери – подати заяву на перерахунок пенсії, замовити пенсійне посвідчення, довідку про доходи тощо.

Ольга Бондарь запевнила, що дані, які знаходяться в особистому кабінеті користувача на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України, надійно захищені та при втраті паперових оригіналів їх можна переглянути в електронному форматі без будь-яких обмежень.

foto 1024x561 - Зустріч пенсійників Кіровоградщини з працівниками СТОВ “Агрофірма Нововознесенська” через платформу ZOOM – зручно про актуальне!

background Layer 1