Пропустити навігацію

Завжди на вістрі новин: інформуємо мешканців Благовіщенської громади

19 жовтня 2021 року начальник відділу оцифрування документів та обробки даних управління пенсійного забезпечення головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області Людмила Рибчак зустрілася з мешканцями села Грушка Благовіщенської територіальної громади з метою інформування селян щодо останніх змін у пенсійному забезпеченні.

Представник головного управління повідомила про результати перерахунку пенсій у жовтні 2021 року для окремих категорій осіб (75+), а також анонсувала підвищення прожиткового мінімуму з 1 грудня 2021 року, перерахунок буде проведено автоматично, звертатися до сервісних центрів не потрібно.

“Обслуговування громадян, їх вчасне інформування та правова обізнаність – показник роботи кожного спеціаліста, який надає пенсійну послугу” – наголосила Людмила Рибчак.

Представниця головного управління нагадала, що мешканці Благовіщенської ТГ, мають можливість отримувати пенсійні послуги на постійній основі, за адресою: м. Благовіщенське, вул. О. Гуменюка, буд. 7.Grushka 768x1024 - Завжди на вістрі новин: інформуємо  мешканців Благовіщенської громади

 

background Layer 1