Пропустити навігацію

“Автоматичне призначення пенсії” – консультують спеціалісти Долинщини

Чим ближче пенсія – тим більше виникає питань щодо її оформлення. Які документи необхідно зібрати і яким чином їх подавати до Пенсійного фонду поінформувала трудовий колектив Долинського управління по експлуатації газового господарства спеціаліст відділу обслуговування громадян №9 (сервісного центру) Світлана Ковтун.

“Для подання документів не обов’язково чекати настання пенсійного віку, наразі є можливість скористатись послугою “Автоматичне призначення пенсії”. Зручність сервісу полягає у тому, що ви можете не звертатись до сервісного центру, а завантажити всі свої документи дистанційно вже сьогодні на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду і призначення відбудеться автоматично на наступній день після досягнення пенсійного віку”, – зауважила Світлана Ковтун та надала перелік документів, необхідних для призначення пенсії.

Разом з ти1 14 1024x657 - “Автоматичне призначення пенсії” –  консультують спеціалісти Долинщиним, спеціаліст надала індивідуальні консультації усім бажаючим щодо реєстрації на вебпорталі, їх трудових книжок та зарахування стажу до 2004 року.

 

background Layer 1