Пропустити навігацію

День Пенсійного фонду України на Новоукраїнщині

В рамках проведення Дня Пенсійного фонду України на Новоукраїнщині фахівці відділу обслуговування громадян № 7 (сервісного центру) провели ряд інформаційних заходів, які спрямовані на підвищення якості обслуговування громадян та популяризації електронних сервісів Пенсійного фонду України.

Одним із способів комунікації з особами передпенсійного віку є проведення лекцій у “Школі майбутнього пенсіонера”. На занятті висвітлювалися такі питання: пенсійне забезпечення окремих категорій осіб (пенсія за вислугу років – освітяни, медичні працівники та інші), умови призначення пенсій для жінок у 2022 році.

Зустрічаючись з молоддю Новоукраїнської ТГ, фахівці сервісного центру наголосили, що лише офіційне працевлаштування та правова обізнанність захистить від зловживань недобросовісних роботодавців, які працюють “в тіні”, проконтролювати своїх роботодавців вам допоможуть електронні сервіси Пенсійного фонду України, лише зареєструйтеся на вебпорталі електронних послуг. Крім того, нагадали, що в Україні триває реформування пенсійної системи – актуальне питання для осіб, які молодші 35 років, ініціюється впровадження накопичувальної пенсійної системи.

Представники відділу обслуговування громадян № 7 (сервісного центру) зустрілися з працівниками та відвідувачами Територіального центру обслуговування громадян Новоукраїнської міської ради. Пенсійники анонсували проведення перерахунку пенсій у грудні 2021 року та повідомили про результати “жовтневого” прерахунку.

На зустрічі з членами Новоукраїнської районної громадської організації “Союз Чорнобиль України” фахівці головного управління надали роз’яснення щодо особливостей призначення та перерахунку пенсій чорнобильцям.

Підвищення якості надання послуг в частині зручного розподілу та використання коштів отримувачами пенсій проведено засідання “круглого столу” з представниками відділення АТ “Райффайзен Банк” (смт Добровеличківка). Під час зустрічі обговорено питання забезпечення коштами банкоматів у вихідні та святкові дні, а також  безкоштовне обслуговування пенсійних рахунків.

5 - День Пенсійного фонду України на Новоукраїнщині4 - День Пенсійного фонду України на Новоукраїнщині3 - День Пенсійного фонду України на Новоукраїнщині2 - День Пенсійного фонду України на Новоукраїнщині1 - День Пенсійного фонду України на Новоукраїнщині

 

background Layer 1