Пропустити навігацію

Соціальний діалог та фахова допомога особам, які опинилися в скрутних життєвих обставинах не залишає байдужими фахівців головного управління на Кіровоградщині

IMG a7c1a953af8e465aaef07d05224077eb V 473x1024 - Соціальний діалог та фахова допомога особам, які опинилися в скрутних життєвих обставинах не залишає байдужими фахівців головного управління на КіровоградщиніЗ кожним роком в Україні стає більш актуальною проблема соціального сирітства та відмови батьків від своїх новонароджених дітей, у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем та іншими проблемами, які унеможливлюють повноцінне виховання та утримання власної дитини.

В обласному центрі діє КЗ “Кіровоградський обласний соціальний центр матері та дитини” – це заклад тимчасового проживання жінок на 7-9 місяці вагітності та матерів з дітьми віком від народження до 18 місяців. До соціального центру завітали і представники відділу обслуговування громадян № 3 (сервісного центру) головного управління.

Головний спеціаліст Тетяна Ткаченко поінформувала учасників зустрічі про останні зміни в пенсійному забезпеченні та звернула увагу на важливість офіційного працевлаштування. Тетяна Ткаченко: “Дбайте про своє майбутнє вже зараз, не лишайте на завтра”.

Представниця Фонду зазначила, що навіть перебування в декретній відпустці по догляду за дитиною входить до страхового стажу, який можна проконтролювати завдяки онлайн сервісам Пенсійного фонду України. “Це можна зробити через власний телефон, завантаживши мобільний застосунок “Пенсійний фонд” – зазначила Тетяна Ткаченко.

 IMG c93045b53d73a19e1187c5de1506f108 V 1024x473 - Соціальний діалог та фахова допомога особам, які опинилися в скрутних життєвих обставинах не залишає байдужими фахівців головного управління на Кіровоградщині

 

background Layer 1