Пропустити навігацію

Пенсійники Знам’янщини – про різні способи та форми отримання пенсійних послуг

Головний спеціаліст відділу обслуговування городян № 6 (сервісного центру) управління обслуговування громадян Наталя Нікітіна завітала до мешканців вул. Калинова, що у м. Знам’янка, та поінформувала про можливість отримання пенсійних послуг незалежно від місця реєстрації та проживання особи.

Фахівець зазначила, що в усіх сервісних центрах надається повний спектр пенсійних послуг (понад 30 видів), серед яких: консультування з питань пенсійного забезпечення, призначення/перерахунок пенсій, видача довідок, виплата допомоги на поховання, прийом заяв на виготовлення пенсійного посвідчення тощо.

Разом з тим, спеціаліст наголосила, що більшість послуг можна отримати дистанційно – на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України. “Це зручний спосіб отримання інформації про власну пенсійну справу для вже існуючих пенсіонерів, подати документи для призначення пенсії особам передпенсійного віку, контролювати страховий стаж та наявні е-лікарняні працюючим особам та багато іншого. Достатньо мати кваліфікований електронний підпис і доступ до мережі інтернет”, – пояснила Наталя Нікітіна.

w1223208 1024x614 - Пенсійники Знам’янщини – про різні способи та форми отримання пенсійних послуг

background Layer 1