Пропустити навігацію

Навчаємо новгородківців у “Школі майбутнього пенсіонера”

Що потрібно знати, коли наближається пенсійний вік? На це питання відповідала головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 9 (сервісного центру) Тетяна Григоренко під час заняття у “Школі майбутнього пенсіонера”.

Фахівець ознайомила присутніх з переліком основних документів, необхідних для призначення пенсії, та додаткових, які особа може надати за бажанням (наприклад, довідка про заробітну плату за 60 календарних місяців безперервного страхового стажу до 01 липня 2000 року).

Разом з цим, спеціаліст допомогла зареєструватись на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України. “Це дає змогу завантажити всі ці документи для “Автоматичного призначення пенсії” і не звертатись до органів Пенсійного фонду особисто, а в майбутньому ви зможете контролювати ще і свою пенсійну справу”, –  повідомила Тетяна Григоренко.

Пенсійниця зауважила, що “Особистий кабінет” стане в нагоді не тільки вже існуючим пенсіонерам, а й будь-якій працюючій особі, оскільки контролювати свій стаж, заробітну плату та наявні е-лікарняні можна саме тут.

1 22 1024x697 - Навчаємо новгородківців у “Школі майбутнього пенсіонера”

background Layer 1