Пропустити навігацію

Інформуємо місцеві ЗМІ про останні зміни в пенсійному забезпеченні

Д1 - Інформуємо місцеві ЗМІ про останні зміни в пенсійному забезпеченніо головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області завітали журналісти інформаційної групи CBN. Під час розмови начальник управління обслуговування громадян Світлана Риндіна розповіла про основні помилки, які виникають під час подання документів, необхідних для призначення пенсії. “Під час попередньої оцінки документів фахівці сервісних центрів пропонують громадянам звернутися до установ, організацій чи підприємств для вчасного усунення помилок та недостовірностей у записах трудової книжки. Якщо Ви не маєте можливості підтвердити стаж, наприклад підприємство не діє, варто звернутися до архівної установи” – зазначила начальниця управління обслуговування громадян.

Журналіст запропонувала жваву форму інтерв’ю – “Запитання-відповідь”, зокрема: умови призначення пенсії (терміни призначення пенсії); як відбувається нарахування пенсійної виплати та які пенсійні послуги можна отримати “онлайн”?

Представниця головного управління наголосила, що Пенсійний Фонд України не стоїть на місці, а вдало використовує інтернет ресурси для обслуговування та надання пенсійної послуги. На вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України, ви маєте можливість переглядати, контролювати, подавати та оновлювати інформацію. Сучасні сервіси Автоматичне призначення пенсії, Електронна трудова книжка та Електронний лікарняний – це вже реальність – наголосила Світлана Риндіна.

background Layer 1