Пропустити навігацію

Економте час і гроші, адже пенсійники здійснюють прийом в 43 ОТГ!

Напередодні професійного свята – Дня працівника соціальної сфери – пенсійники, як і зазвичай, невтомно та фахово надають пенсійні послуги відвідувачам. Під час прийому громадян до головного спеціаліста відділу обслуговування громадян № 3 (сервісний центр) Катерини Дибенко звернулися 17 мешканців Катеринівської та Великосеверинівської громад. Переважна більшість звернень стосувалися особливостей призначення та перерахунку пенсій. Під час спілкування з громадянами фахівець головного управління провела попередню правову оцінку наданих документів для вчасного виявлення помилок у трудовій книжці та їхнього виправлення.

Головний спеціаліст Катерина Дибенко поінформувала про результати перерахунку пенсій для окремих категорій осіб (які досягли 75 та 80 років), анонсувала підвищення прожиткового мінімуму у грудні 2021 року та надала індивідуальні консультації.

Катерина Дибенко запропонувала відвідувачам користуватися онлайн-сервісами Пенсійного фонду України: зареєструватися на вебпорталі електронних послуг, завантажити мобільний застосунок “Пенсійний фонд”, а також стати постійними відвідувачами офіційної сторінки головного управління в соціальній мережі Фейсбук.viddalene roboche mistse 1 1024x768 - Економте час і гроші, адже пенсійники здійснюють прийом в 43 ОТГ!viddalene roboche mistse 1024x768 - Економте час і гроші, адже пенсійники здійснюють прийом в 43 ОТГ!

background Layer 1