Пропустити навігацію

Автоматичне призначення пенсії та зарахування стажу – інформаційний привід для зустрічі

У рамках доступності до інформаційного середовища як у сервісних центрах, так і поза їх межами головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 1 (сервісного центру) Андрій Гончаров провів зустріч із працівниками та кадровою службою ПАТ “Гідросила”.

Фахівець ознайомив трудовий колектив з особливостями сучасного онлайн-сервісу – вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України – та презентував зручну дистанційну послугу для завчасної подачі документів “Автоматичне призначення пенсії”.

“Даний сервіс – для зручності тих, хто дбає про своє пенсійне майбутнє вже сьогодні. Якщо подати скановані копії документів вже сьогодні, то при досягненні пенсійного віку не потрібно додатково звертатись та особисто відвідувати органи Фонду для подання паперової заяви з відповідними паперовими документами, пенсія буде призначена автоматично”, – наголосив Андрій Гончаров.

Спеціаліст пояснив різницю між поняттями “трудовий” та “страховий” стаж та надав індивідуальні консультації щодо зарахування періодів проходження військової служби, навчання у вищих і середніх спеціальних навчальних закладах до 01.01.2004 та знаходження у відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею 3-річного віку.

По завершенні заходу фахівець Фонду надав консультації кадровій службі підприємства щодо оцифрування трудових книжок.1 5 1024x576 - Автоматичне призначення пенсії та зарахування стажу – інформаційний привід для зустрічі2 2 - Автоматичне призначення пенсії та зарахування стажу – інформаційний привід для зустрічі

background Layer 1