Пропустити навігацію

Мешканців Олександрівки поінформовано про зручність користування вебпорталом ПФУ

Спеціалісти сервісних центрів постійно зустрічаються з населенням з метою інформування мешканців щодо новацій у пенсійному законодавстві.

Днями заступник начальника відділу обслуговування громадян № 6 (сервісного центру) Валентина Лепіть спілкувалась з населенням смт Олександрівка на тему новітніх електронних сервісів Пенсійного фонду України. Фахівець поінформувала, як саме формуються е-лікарняні для отримання допомоги по тимчасовій непрацездатності та як можна їх контролювати.

“Вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України – швидка реєстрація, зручний інтерфейс, багатий функціонал. В “Особистому кабінеті” стає доступною інформація щодо вашої “електронної трудової книжки”, страхового стажу, наявних електронних листків непрацездатності. Ви зможете взаємодіяти з органами Фонду в режимі 24/7, завантажувати документи для “Автоматичного призначення пенсії” чи для проведення перерахунку вже існуючої пенсії у будь-який зручний для вас час”, – пояснила Валентина Лепіть.

Також пенсійниця проанонсувала запланований перерахунок пенсій у грудні та надала індивідуальні консультації усім бажаючим.

1 7 - Мешканців Олександрівки поінформовано про зручність користування вебпорталом ПФУ2 3 - Мешканців Олександрівки поінформовано про зручність користування вебпорталом ПФУ

background Layer 1