Пропустити навігацію

У Кропивницькому пенсійники можуть відповісти на будь-які питання

Чим відрізняється трудовий стаж від страхового? Чи зараховується до стажу навчання у вищих навчальних закладах? Якими документами підтверджується наявний стаж роботи, якщо трудова книжка була втрачена? На ці та інші питання відповіла начальник відділу обслуговування громадян № 2 (сервісного центру) Тетяна Ходіневич під час проведення лекційного заняття у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості.

Також фахівець Фонду поінформувала про впровадження електронних послуг: “Електронна трудова книжка” та “Е-лікарняний”.

“Завдяки новітнім технологіям та онлайн-сервісам кожен із вас має можливість контролювати свої трудові відносини, свій стаж, е-лікарняні і для цього вам не потрібно особисто звертатись до різних установ, достатньо зареєструватись на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України або завантажити мобільний додаток “Пенсійний фонд”, – зауважила Тетяна Ходіневич.

Разом з тим, спеціаліст презентувала послугу “Автоматичне призначення пенсії”, якою може скористатись будь-яка застрахована особа незалежно від віку для завчасного подання документів, необхідних для призначення пенсії в майбутньому.1 10 1024x768 - У Кропивницькому пенсійники можуть відповісти на будь-які питання2 4 1024x768 - У Кропивницькому пенсійники можуть відповісти на будь-які питання

background Layer 1