Пропустити навігацію

Віддалене робоче місце – зручна комунікація за місцем проживання

Сьогодні, 17 листопада 2021, року головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 5 (сервісного центру) Лілія Горяна провела прийом громадян на віддаленому робочому місці, яке розташовано у с. Велика Андрусівка.
До фахівця звертались з питань оновлення пенсійних посвідчень, отримання довідок та консультацій з питань пенсійного забезпечення тощо.
Лілія Горяна поінформувала відвідувачів щодо останніх змін у пенсійному законодавстві, а саме про перерахунок пенсій з 01 грудня 2021 року, а також про можливість користуватись дистанційними послугами на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.
Нагадуємо! Прийом громадян фахівцями сервісного центру проводиться згідно із затвердженим графіком кожної третьої середи місяця з 09.00 до 12.00 у приміщенні Великоандрусівської сільської ради за адресою: с. Велика Андрусівка, вул. Центральна, буд. 43.2 6 1024x708 - Віддалене робоче місце - зручна комунікація за місцем проживання1 13 1024x625 - Віддалене робоче місце - зручна комунікація за місцем проживання
background Layer 1