Пропустити навігацію

Про багатофункціональність вебпорталу ПФУ інформують фахівці Світловодська

Про широкий спектр дистанційних послуг та легкість користування ними на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України поінформувала трудовий колектив ФОП Ярмак В. І. заступник начальника відділу обслуговування громадян № 5 (сервісного центру) Вікторія Плоткіна.

Спеціаліст окремо зупинилась на кожному із сервісів, якими можна скористатись на вебпорталі: отримання довідок з QR-кодом, “Автоматичне призначення пенсії”, “Електронна трудова книжка”, “Е-лікарняний”.

“Зручно та оперативно взаємодіяти з органами Пенсійного фонду України та дистанційно отримувати послуги без особистого звернення може кожна застрахована особа, достатньо мати кваліфікований електронний підпис і доступ до мережі Інтернет”, – пояснила Вікторія Плоткіна та продемонструвала мобільний застосунок “Пенсійний фонд”, завдяки якому потрібну інформацію можна отримати у режимі 24/7 із будь-якої точки України.

Фахівець Фонду також ознайомила присутніх із змінами, які відбулись у пенсійному законодавстві, з алгоритмом обчислення страхового стажу та порядком призначення пенсій.1 15 1024x587 - Про багатофункціональність вебпорталу ПФУ інформують фахівці Світловодська

background Layer 1