Пропустити навігацію

Трудовим колективам Перегонівської громади – про електронні послуги Пенсійного фонду України

Начальник відділу обслуговування громадян № 10 (сервісного центру) Людмила Цилюрик під час зустрічі з представниками трудових колективів Перегонівської сільської ради, відділу освіти та територіального центру надання соціальних послуг поінформувала про електронні сервіси Пенсійного фонду України, адже це швидкий, зручний та надійний спосіб отримання пенсійних послуг. Запроваджено нові електронні послуги: “Пенсійний калькулятор”, “Електронна книжка”, “Автоматичне призначення пенсії”.

“Для отримання онлайн-послуг необхідно зареєструватися на порталі електронних послуг Пенсійного фонду України або мати кваліфікований електронний підпис”, – наголосила Людмила Цилюрик і надала практичні поради, як швидко та зручно стати користувачем зазначеного ресурсу.

Представниця головного управління зазначила, що на сьогодні кожен громадянин і страхувальник через вебпортал електронних послуг може завантажити скановані копії паперової книжки і скористатися послугою “Електронна книжка”. Сервіс дозволяє усунути можливі негативні наслідки паперової трудової книжки (втрата, пошкодження, фальсифікація тощо).

Сервіс “Автоматичне призначення пенсії” дозволяє завчасно підготуватися до пенсії – провести перевірку наявних у Пенсійному фонді даних. За результатами опрацювання поданої анкети-заяви користувач отримує повідомлення про призначення пенсії, її розмір та дату виплати.

Підсумовуючи інформацію про вебпортал, Людмила Цилюрик запевнила присутніх на зустрічі працівників: “Не витрачайте час на черги! Обирайте якість та доступність! Пенсійні послуги через вебпортал – це зручно, надійно та оперативно!”

IMG ab1422b0ed5c9f13c5e9a705f92765a1 V 1024x691 - Трудовим колективам Перегонівської громади – про електронні послуги Пенсійного фонду України

background Layer 1