Пропустити навігацію

Віддалене робоче місце – це завжди індивідуальний підхід до кожної людини

Кожну четверту середу місяця з 09.00 до 12.00 години спеціалісти відділу обслуговування громадян № 4 (сервісного центру) здійснюють прийом громадян на віддаленому робочому місці – у Пантаївській селищній раді. Селяни можуть проконсультуватися та отримати пенсійні послуги у своєму населеному пункті.

Цього разу на прийом до пенсійників звернулися 19 осіб, які отримали 31 пенсійну послугу. Відвідувачів цікавили питання первинного призначення пенсії та можливість завчасно перевірити документи, які необхідно підготувати для призначення пенсії, отримання допомоги на поховання внутрішньо переміщеним особам. Цікавилися й питанням “грудневого” перерахунку (у результаті підвищення прожиткового мінімуму для непрацездатних осіб та підвищення розміру мінімальної заробітної плати).

Відвідувачі відзначають зручність та доступність отримання послуг безпосередньо в своїй ОТГ, про що свідчить кількість відвідувачів-мешканців громади та збільшення кількості наданих пенсійних послуг.4 4 - Віддалене робоче місце – це завжди індивідуальний підхід  до кожної людини3 6 - Віддалене робоче місце – це завжди індивідуальний підхід  до кожної людини2 10 - Віддалене робоче місце – це завжди індивідуальний підхід  до кожної людини1 19 - Віддалене робоче місце – це завжди індивідуальний підхід  до кожної людини

background Layer 1