Пропустити навігацію

Архіваріусам області – про електронні сервіси Пенсійного фонду України

У рамках проведення інформаційної кампанії #БудьVтемі з #Пенсійний_Фонд_України# спеціалісти фінансово-економічного управління й управління інформаційних систем та електронних реєстрів під час зустрічі з працівниками Державного архіву Кіровоградської області надали індивідуальні консультації, практичні рекомендації щодо того, як швидко авторизуватися на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України, надали роз’яснення, які послуги можна отримувати дистанційно.

Фахівці архіву зацікавилися сервісами Електронна трудова книжка, Автоматичне призначення пенсії” та “Електронні лікарняні”. Як зазначила Наталія Корнієнко: “Електронна трудова книжка мінімізує ризики паперового аналогу (втрати, помилок та фальсифікації). Варто лише завантажити скан-копії паперової трудової книжки згідно інструкції – і ви вже зробили перший крок до автоматичного призначення пенсії».

Автоматичне призначення пенсії – унікальний сервіс від Пенсійного фонду, який дозволяє завчасно надати документи, необхідні для призначення пенсії у майбутньому. Відповідним сервісом на Кіровоградщині вже скористалися майже 12 тисяч осіб.

Олена Коліберда наголосила, що лише офіційне працевлаштування та сплата єдиного соціального внеску відповідно надає право на призначення пенсії у майбутньому.

1 20 1024x700 - Архіваріусам області – про електронні сервіси Пенсійного фонду України2 11 1024x768 - Архіваріусам області – про електронні сервіси Пенсійного фонду України

background Layer 1