Пропустити навігацію

Зустріч у трудовому колективі ФОП “Озерна”

Головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 8 (сервісного центру) Аліна Семенцова провела зустріч з працівниками ФОП “Озерна” та клієнтами салону краси.

Представниця головного управління наочно продемонструвала як функціонує вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України, та порадила присутнім долучитися до когорти користувачів вебпорталу електронних послуг, адже широкий спектр послуг доступний 24/7, з будь-якого ґаджету.

 Аліна Семенцова зазначила, що відтепер пенсійну послугу можна отримати дистанційно, що в умовах карантину ще й безпечно. Користувач вебпорталу може замовити довідки з QR-кодом, записатися на особистий прийом чи подати заяву на автоматичне призначення пенсії за віком. Працюючі громадяни можуть отримати інформацію щодо сплачених страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, а юридичні особи та фізичні особи-підприємці – інформацію про стан розрахунків платників з Пенсійним фондом України.

Під час зустрічі обговорили питання легалізації трудових відносин та небезпеки виплати заробітної плати “в конверті”.

foto 1 759x1024 - Зустріч у трудовому колективі ФОП "Озерна"foto 2 759x1024 - Зустріч у трудовому колективі ФОП "Озерна"

 

background Layer 1